Nový oddíl: Běžci na obzoru

16.02.2017

V Rakovníku vzniká nový sportovně-turistický oddíl pod vedením vicemistra republiky Vojty Skály.

Máme velkou radost!

Ke spuštění se blíží nový prvek Sdružení KlaSa a tím je sportovně-turistický oddíl. Klasické sportovní oddíly se zaměřují výhradně na zdokonalení dovednosti v určité úzké disciplíně. Naopak sportovně-turistický oddíl si klade za cíl rozvíjet jak danou dovednost (běh) a celkově přispět ke "zdravému tělu", stejně důležitý je pro něj i "zdravý duch". Ten totiž nepřichází automaticky se zdravým tělem, i když známé přísloví tvrdí opak. Jak chtějí Běžci docílit zdravého ducha svých svěřenců? Právě druhou částí svého názvu, tedy pořádáním akcí jako jsou výlety, víkendová setkání, lyžařské zájezdy apod.

Tento model fungování nabízí prostor pro růst party, společenství a nevytváří přehnaně kompetitivní (tvrdě závodivé) prostředí, které více bere, než dává.

Kdo oddíl povede?

Osoba nejpovolanější, nadšenec do sportu a pedagogiky, mladý tělem i duchem, vicemistr ČR v silovém trojboji Vojtěch Skála. Více o něm se dočtete v jeho profilu v sekci Lidé.

Nábor bude spuštěn brzy, pokud jste z lokality Rakovník a tato informace Vás zaujala, níže nám zanechte kontakt a my Vám zašleme podrobnější informace. Do zprávy, prosím, vepište věk Vašeho dítěte (dětí).