Předobjednávky: Zásady špatné komunikace

18.02.2017

Máte někdy pocit, že si nerozumíte? Chtěli byste "to" vyřešit, ale vždy je z toho hádka, nebo alespoň nepochopení? S partnerem, dětmi, šéfem? Pomůže Vám s tím naše kniha.

Citujeme z úvodu knihy:

"Je až překvapivé, kolik lidí se má skutečně rádo a mají oboustrannou silnou snahu a ještě silnější touhu zlepšit svůj vzájemný vztah. Pořád je tu ale nějaký problém. Pořád se nějak myšlenkově "nepotkáváme", narážíme a naše dobré úmysly a upřímná slova se tříští o útesy nepochopení toho druhého. My, poté, co jsme přišli s otevřeným srdcem, zase odcházíme, vyčerpaní, s pocitem, že ten druhý nám do něj vrazil dýku. Naše odvaha zkoušet to příště znovu klesá a my nechápeme, co se to vlastně děje. Přitom druhá strana je na tom často úplně stejně.

Bylo napsáno hodně knih o pravidlech úspěšné komunikace. Dozvíme se v nich, jak a co bychom měli dělat, aby naše komunikace byla příjemná a efektivní.

Tato rozsahem malá publikace na to jde jinak. Chce Ti, milý čtenáři, nabídnout pohled na to, jak to ve skutečnsti funguje. Chce Ti ukázat, nebo snad připomenout, jak směšně a bizarně naše komunikace někdy vypadá. Jak Ty sám - ano, jedině u sebe můžeš dělat změny - jednáš s druhými lidmi. Pokud si totiž zameteš před vlastním prahem, získáš do rukou obrovsky silný nástroj - jistotu čisté, respektující a především láskyplné komunikace s druhými.

Tuto knížečku také můžeš darovat někomu, komu, dle Tebe, prospěje humorně-kritický pohled na to, jak se on baví s druhými."

Kniha půjde brzy do tisku, momentálně je ve fázi dokončovacích prací. Nebude k dostání v běžné distribuci a zatím plánujeme jen omezený tiskový náklad, proto, pokud Vás téma zaujalo, doporučujeme knihu předobjednat. Jakmile bude k dispozici, zašleme Vám ji poštou, nebo si ji můžete osobně vyzvednout na adrese Sdružení KlaSa.

Nezávazná předobjednávka

kniha Zásady špatné komunikace